Kezdjünk a te Számítógépeddel azonnal?

Lehetőség van a számítógép javításának azonnali megkezdésére is.
Sürgősségi díj ellenében garantáljuk, hogy a számítógéped lesz a következő szervizünkben.

Ára: 5.000 Ft

EZ KELL NEKEM

Számítógép bevizsgálás:

Az általad tapasztalt és elmondott jelenségek figyelembe vételével átvizsgáljuk a számítógépedet, majd értesítünk a javítás áráról illetve a várható javítási időtartamról.

A bevizsgálás ára 2500 Ft, de ezt csak akkor kell kifizetned ha a készülékedet meg tudnánk javítani, de te mégsem kéred a javítást.

EZ KELL NEKEM

Rendszer telepítés:

Telepítjük az operációs rendszert a gépedre a megfelelő illesztő programokkal, driverekkel.

Ára: 9.990 Ft

EZ KELL NEKEM

Teljes Rendszer telepítés:

Telepítjük az operációs rendszert a gépedre a megfelelő illesztő és kellékprogrammal, vírusirtóval. Kérésedre telepítünk ingyenes segédprogramokat is, amelyek megkönnyítik laptopod mindennapi használatát. Természetesen az egész rendszert naprakészre frissítjük. Telepítünk böngésző, üzenő, médiakezelő, képkezelő, dokumentumkezelő, biztonsági és felhő tárhely kezelő programokat.

Ára: 15.990 Ft

EZ KELL NEKEM

Adatmentés hibátlan winchesterről:

Egy laptop winchestere 2-3 év alatt teljesen elhasználódhat. Javasolt időszakosan a vizsgálata. Az adatok mentése mindig javasolt.

Adatmentés ára: 8.990 Ft

EZ KELL NEKEM

Teljes Rendszer telepítés adatmentéssel és visszaállítással:

A rendszer újra telepítése után sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy adataik (képek, dokumentumok, levelek) hiányoznak. Adat visszaállítás során igyekszünk ezeket a megszokott helyére visszaállítani.

Adatmentés ára: 19.990 Ft

EZ KELL NEKEM

Számítógép gyorsítása SSD-vel:

Bővítsd SSD-vel gépedet, hogy villámgyors legyen!
A lassúság nagyrészt csak a gépekbe épített merevlemez lomhaságának köszönhető. Ezen átmenetileg segíthet a rendszer újratelepítése, de igazi megoldást csak a merevlemez SSD-re való cseréje jelenthet. Az SSD meghajtóban nincs mozgó alkatrész emiatt az adatelérési idő minimálisra csökken és még a fizikai behatásokkal szemben is jóval ellenállóbb, nem megy tönkre egy véletlen leejtéstől.

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Számítógép felújítás:

Eljön a pillanat, amikor számítógépének teljesítménye már nem elég Önnek, de még nem kell teljesen új gépet vásárolnia helyette. Szakértőink a számítógép feltérképezése után, ismertetik Önnel a lehetőségeket és segítenek a választásban.

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Számítógép vírusirtás:

A gépen található vírusokat és férgeket, beépülő reklámprogramokat felkutatjuk és eltávolítjuk. Ezt követően felkészítjük a rendszert a támadások ellen.

Ára: 8.890 Ft

EZ KELL NEKEM