Számítógép pormentesítő karbantartás:

Mikor és miért érdemes a számítógép tisztítása?
Amikor azt tapasztalod, hogy a számítógéped lelassul egyben nagyon hangos lesz és melegebb is a szokásosnál, akkor valószínűleg a hűtőventilátor már elég sok szöszt, port, piszkot szívott be a hűtőrendszer résein és ezek a szennyeződések eltömítették azt annyira, hogy már ne működjön hatékonyan a hűtő rendszer.
Ilyenkor nagyon fontos a számítógép tisztítása, mert folyamatos használata megfelelő hűtés nélkül komolyabb meghibásodáshoz vezethetnek vagy a számítógép teljes tönkremeneteléhez.

Hozd be szervizünkbe a számítógépedet, teljesen szétszedjük és megszabadítjuk az összes szennyeződéstől és a számítógép processzorának a kiszáradt hűtőpasztáját is cseréljük.

A tisztítást érdemes megcsinálni évente, vagy ha úgy érzed, hogy a környezetből az átlagosnál több szennyeződést szed össze a számítógép.

Ára: 5.990 Ft

EZ KELL NEKEM

Számítógép pormentesítő és szoftveres karbantartás:

Ha az Ön számítógépe nem a teljesítményének megfelelően működik a gyakorlatban (lassú, akadozik, nem megfelelően futnak rajta programok), akkor biztosan valamilyen hardveres, vagy szoftveres problémával küszködik. Egy szakszerűen elvégzett karbantartással amikor a számítógépben felgyűlt port , piszkot eltávolítjuk majd az operációs rendszer és a szoftverek esetleges problémáit felkutatjuk és javítjuk. Ezzel nem csak a megfelelő működést érheti el újra, hanem megelőzheti a kezeletlen problémák által későbbiekben előidézett komolyabb szervizelést is, amennyiben mégis bekövetkezne a hiba és a készülék nem működik tovább, egy mindenre kiterjedő bevizsgálást követően szakembereink önnel egyeztetve elvégzik a szükséges javításokat, cserélik a szükséges alkatrészeket, hogy ön újra tökéletesen használhassa számítógépét.

Ára: 12.990 Ft

EZ KELL NEKEM

Szoftveres tisztítás/ Karbantartás / vírusirtás /:

Ellenőrizzük és helyreállítjuk az operációs rendszer (Windows) és egyéb szoftverekben keletkező rendellenes működéseket, megszűntetjük a lassulást, eltávolítjuk a működés közben keletkező ideiglenes fájlokat, szemetet, felkutatjuk és eltávolítjuk reklám, kém és vírus programokat, ezzel a teljes rendszer karbantartással elérjük, hogy a rendszer újra hiba nélkül működjön.

Érdemes maximum évente elvégezni a karbantartás, mert a karbantartás elmulasztásával akár sokkal nagyobb problémák is keletkezhetnek ami a rendszer teljes újra telepítéséhez vezethetnek.

Ára: 8.990 Ft

EZ KELL NEKEM