Kezdjünk a te notebookoddal azonnal?

Lehetőség van a notebook javításának azonnali megkezdésére is.
Sürgősségi díj ellenében garantáljuk, hogy a számítógéped lesz a következő szervizünkben.

Ára: 5.000 Ft

EZ KELL NEKEM

Bevizsgálás:

Az általad tapasztalt és elmondott jelenségek figyelembe vételével átvizsgáljuk a notebookodat, majd értesítünk a javítás áráról illetve a várható javítási időtartamról.

A bevizsgálás ára 2500 Ft , de ezt csak akkor kell kifizetned ha a készülékedet meg tudnánk javítani, de te mégsem kéred a javítást.

EZ KELL NEKEM

Rendszer telepítés:

Telepítjük az operációs rendszert a notebookodra a megfelelő illesztő programokkal, driverekkel.

Ára: 9.990 Ft

EZ KELL NEKEM

Teljes Rendszer telepítés:

Telepítjük az operációs rendszert a gépedre a megfelelő illesztő és kellékprogrammal, vírusirtóval. Kérésedre telepítünk ingyenes segédprogramokat is, amelyek megkönnyítik laptopod mindennapi használatát. Természetesen az egész rendszert naprakészre frissítjük. Telepítünk böngésző, üzenő, médiakezelő, képkezelő, dokumentumkezelő, biztonsági és felhő tárhely kezelő programokat.

Ára: 15.990 Ft

EZ KELL NEKEM

Adatmentés hibátlan notebook winchesterről:

Egy laptop winchestere 2-3 év alatt teljesen elhasználódhat. Javasolt időszakosan a vizsgálata. Az adatok mentése mindig javasolt.

Adatmentés ára: 8.990 Ft

EZ KELL NEKEM

Teljes Rendszer telepítés adatmentéssel és visszaállítással:

A rendszer újra telepítése után sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy adataik (képek, dokumentumok, levelek) hiányoznak. Adat visszaállítás során igyekszünk ezeket a megszokott helyére visszaállítani.

Adatmentés ára: 19.990 Ft

EZ KELL NEKEM

Gyorsítás SSD-vel:

Bővítsd SSD-vel gépedet, hogy villámgyors legyen!
A lassúság nagyrészt csak a gépekbe épített merevlemez lomhaságának köszönhető. Ezen átmenetileg segíthet a rendszer újratelepítése, de igazi megoldást csak a merevlemez SSD-re való cseréje jelenthet. Az SSD meghajtóban nincs mozgó alkatrész emiatt az adatelérési idő minimálisra csökken és még a fizikai behatásokkal szemben is jóval ellenállóbb, nem megy tönkre egy véletlen leejtéstől.

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Kijelző javítás, csere:

Repedés-, törés-, beázás esetén a kijelző javíthatatlanná válik ezért csak cserélni lehet.
Bekapcsolást követően eltűnik a kép (halvány lesz) illetve pár perc után vibrálni kezd. Ebben az esetben valószínűleg kijelző háttérvilágításáért felelős „inverter” hibásodott meg. Ennek az alkatrésznek a cseréje, javítása.
Kijelző mozgatására , hajlítására eltűnik-,elsötétedik a kép, valószínűleg az alaplap és a kijelző közötti szalagkábel sérült meg vagy szakadt el. A szalagkábel hiba vagy a kábel javításával vagy az alkatrész cseréjével gyorsan orvosolható.
Ha nincs háttérfény a kijelzőn, azaz a megjelenített kép csak nagyon halványan látszik (általában ütődés, nyomás miatt) vagy elöregedés hatására bordó árnyalatban jelenik meg a, a kijelzőben található CCFL fénycső meghibásodása okozza a problémát. Ebben az esetben is a cserét javasoljuk.

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Akkumulátor javítás, csere:

Egy átlagos használatban lévő laptop akkumulátora 2-3 év alatt teljesen elhasználódik. Sokat segít az ha a felhasználó használja az akkumulátort azaz nemcsak feltölti, hanem le is meríti. Azok a gépek melyek folyamatosan a hálózati adapterre vannak csatlakozva, ott az akkumulátor hamarabb tönkre megy, mert nem tudja a teljes töltési és merülési ciklust gyakorolni. Javasolt ilyen esetekben az akkumulátort feltölteni és feltöltött állapotban elrakni, addig amíg újra szükség lesz rá.
Bármilyen típusú notebookodhoz beszerezzük az új akkumulátort.

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Töltő, adapter meghibásodása:

A laptop adapter az üzemszerű mindennapi használat során is meghibásodhat, megtörhet több helyen a kábele vagy folyadék, mechanikai sérülés esetén is tönkre mehet. Minden laptophoz tudunk beszerezni gyári és helyettesítő adaptert, de elérhetőek használt gyári töltők is. A notebook töltő javítását nem vállaljuk és nem is javasoljuk, mert szakszerűen nem javíthatóak, hosszú távon nem üzembiztosak.

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Melegedés, hűtési problémák:

A laptop hűtő rendszere bizonyos időközönként (6-12 hónap) tisztítást és karbantartást igényel. Ennek hiányában a hűtő egység elkoszolódása miatt a hűtő ventilátor tönkre mehet. Szervizünkben vállaljuk a megelőző, karbantartó tisztítást illetve szükség esetén a laptop hűtő ventilátor cseréjét.
Melegszik a Notebookom (laptopom). - Szokták mondani és ugyanakkor, lelassul a gép.

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Notebook (laptop) alaplapi csatlakozók, portok cseréje:

Tápcsatlakozó, USB, jack(hang), LAN (hálózat), modem, potméterek törése illetve kontakt hiba miatti cseréjét rövid határidővel vállaljuk.

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Alaplap szintű javítások:

A hordozható számítógépek "lelke" az alaplap. Ha nem kapcsol be a készülék,lefagy az operációs rendszer, a kijelzőn eltérő színű kockák/vonalak jelennek meg valószínűleg alaplapi meghibásodás történt. Az esetek 98%-ában orvosolni tudjuk ezt a problémát alaplap CSERE nélkül is:
- Chipset és videó ic csere ERSA munkaállomásokkal - Minden alkalommal új chipset vagy videó ic kerül beültetésre - Túlfeszültség okozta meghibásodások - Töltésvezérlés, tápáramköri meghibásodások

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Billentyűzet, javítás vagy csere billentyűnként:

Laptop beragadt, vagy kiesett billentyűit nem célszerű otthon feszegetni, visszanyomkodni, mert az alatta lévő tartó mechanika nagyon sérülékeny.
A billentyűzet javítása, a gombok pótlása legyen szakember feladata!

Ára: 1.000 Ft-tól

EZ KELL NEKEM

Beázott billentyűzet javítás:

A billentyűzetbe befolyó folyadék nagy károkat okozhat, ezért, ha megtörténik a baj, az első dolgunk legyen a laptop akkumulátorát leszedni! Fontos, hogy áramtalanítsuk a gépet és ne próbáljuk újra bekapcsolni. Semmiképp ne tegyük a laptopot radiátorra, vagy kezdjük el hajszárítóval fújni, mert ezzel csak rontunk a helyzeten. Szervizünkben szétszereljük a laptopot, eltávolítjuk a folyadékot, billentyűzetét és érintkezőit kitisztítjuk, szükség esetén javítjuk, vagy cseréljük.

Ára: Bevizsgálást igényel

EZ KELL NEKEM

Billentyűzet csere:

Laptop billentyűzet tisztítása, vagy a billentyűzet cseréje.

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Memória bővítés (RAM):

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Winchester (HDD) csere:

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM