Kezdjünk a te notebookoddal azonnal?

Lehetőség van a notebook javításának azonnali megkezdésére is.
Sürgősségi díj ellenében garantáljuk, hogy a számítógéped lesz a következő szervizünkben.

Ára: 5.000 Ft

EZ KELL NEKEM

Bevizsgálás:

Az általad tapasztalt és elmondott jelenségek figyelembe vételével átvizsgáljuk a notebookodat, majd értesítünk a javítás áráról illetve a várható javítási időtartamról.

A bevizsgálás ára 5.000 Ft , de ezt csak akkor kell kifizetned ha a készülékedet meg tudnánk javítani, de te mégsem kéred a javítást.

EZ KELL NEKEM

Rendszer telepítés:

Telepítjük az operációs rendszert a notebookodra a megfelelő illesztő programokkal, driverekkel.

Ára: 11.990 Ft

EZ KELL NEKEM

Adatmentés hibátlan notebook winchesterről:

Egy laptop winchestere 2-3 év alatt teljesen elhasználódhat. Javasolt időszakosan a vizsgálata. Az adatok mentése mindig javasolt.

Adatmentés ára: 11.990 Ft

EZ KELL NEKEM

Teljes Rendszer telepítés adatmentéssel és visszaállítással:

A rendszer újra telepítése után sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy adataik (képek, dokumentumok, levelek) hiányoznak. Adat visszaállítás során igyekszünk ezeket a megszokott helyére visszaállítani.

Adatmentés ára: 19.990 Ft

EZ KELL NEKEM

Gyorsítás SSD-vel:

Bővítsd SSD-vel gépedet, hogy villámgyors legyen!
A lassúság nagyrészt csak a gépekbe épített merevlemez lomhaságának köszönhető. Ezen átmenetileg segíthet a rendszer újratelepítése, de igazi megoldást csak a merevlemez SSD-re való cseréje jelenthet. Az SSD meghajtóban nincs mozgó alkatrész emiatt az adatelérési idő minimálisra csökken és még a fizikai behatásokkal szemben is jóval ellenállóbb, nem megy tönkre egy véletlen leejtéstől.

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Kijelző javítás, csere:

Repedés-, törés-, beázás esetén a kijelző javíthatatlanná válik ezért csak cserélni lehet.
Bekapcsolást követően eltűnik a kép (halvány lesz) illetve pár perc után vibrálni kezd. Ebben az esetben valószínűleg kijelző háttérvilágításáért felelős „inverter” hibásodott meg. Ennek az alkatrésznek a cseréje, javítása.
Kijelző mozgatására , hajlítására eltűnik-,elsötétedik a kép, valószínűleg az alaplap és a kijelző közötti szalagkábel sérült meg vagy szakadt el. A szalagkábel hiba vagy a kábel javításával vagy az alkatrész cseréjével gyorsan orvosolható.
Ha nincs háttérfény a kijelzőn, azaz a megjelenített kép csak nagyon halványan látszik (általában ütődés, nyomás miatt) vagy elöregedés hatására bordó árnyalatban jelenik meg a, a kijelzőben található CCFL fénycső meghibásodása okozza a problémát. Ebben az esetben is a cserét javasoljuk.

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Akkumulátor javítás, csere:

Egy átlagos használatban lévő laptop akkumulátora 2-3 év alatt teljesen elhasználódik. Sokat segít az ha a felhasználó használja az akkumulátort azaz nemcsak feltölti, hanem le is meríti. Azok a gépek melyek folyamatosan a hálózati adapterre vannak csatlakozva, ott az akkumulátor hamarabb tönkre megy, mert nem tudja a teljes töltési és merülési ciklust gyakorolni. Javasolt ilyen esetekben az akkumulátort feltölteni és feltöltött állapotban elrakni, addig amíg újra szükség lesz rá.
Bármilyen típusú notebookodhoz beszerezzük az új akkumulátort.

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Töltő, adapter meghibásodása:

A laptop adapter az üzemszerű mindennapi használat során is meghibásodhat, megtörhet több helyen a kábele vagy folyadék, mechanikai sérülés esetén is tönkre mehet. Minden laptophoz tudunk beszerezni gyári és helyettesítő adaptert, de elérhetőek használt gyári töltők is. A notebook töltő javítását nem vállaljuk és nem is javasoljuk, mert szakszerűen nem javíthatóak, hosszú távon nem üzembiztosak.

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Melegedés, hűtési problémák:

A laptop hűtő rendszere bizonyos időközönként (6-12 hónap) tisztítást és karbantartást igényel. Ennek hiányában a hűtő egység elkoszolódása miatt a hűtő ventilátor tönkre mehet. Szervizünkben vállaljuk a megelőző, karbantartó tisztítást illetve szükség esetén a laptop hűtő ventilátor cseréjét.
Melegszik a Notebookom (laptopom). - Szokták mondani és ugyanakkor, lelassul a gép.

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Notebook (laptop) alaplapi csatlakozók, portok cseréje:

Tápcsatlakozó, USB, jack(hang), LAN (hálózat), modem, potméterek törése illetve kontakt hiba miatti cseréjét rövid határidővel vállaljuk.

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Alaplap szintű javítások:

A hordozható számítógépek "lelke" az alaplap. Ha nem kapcsol be a készülék,lefagy az operációs rendszer, a kijelzőn eltérő színű kockák/vonalak jelennek meg valószínűleg alaplapi meghibásodás történt. Az esetek 98%-ában orvosolni tudjuk ezt a problémát alaplap CSERE nélkül is:
- Chipset és videó ic csere ERSA munkaállomásokkal - Minden alkalommal új chipset vagy videó ic kerül beültetésre - Túlfeszültség okozta meghibásodások - Töltésvezérlés, tápáramköri meghibásodások

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Billentyűzet gomb csere:

Laptop beragadt, vagy kiesett billentyűit nem célszerű otthon feszegetni, visszanyomkodni, mert az alatta lévő tartó mechanika nagyon sérülékeny.
A billentyűzet javítása, a gombok pótlása legyen szakember feladata!

Ára: 2.000 Ft / gomb

EZ KELL NEKEM

Beázott billentyűzet javítás:

A billentyűzetbe befolyó folyadék nagy károkat okozhat, ezért, ha megtörténik a baj, az első dolgunk legyen a laptop akkumulátorát leszedni! Fontos, hogy áramtalanítsuk a gépet és ne próbáljuk újra bekapcsolni. Semmiképp ne tegyük a laptopot radiátorra, vagy kezdjük el hajszárítóval fújni, mert ezzel csak rontunk a helyzeten. Szervizünkben szétszereljük a laptopot, eltávolítjuk a folyadékot, billentyűzetét és érintkezőit kitisztítjuk, szükség esetén javítjuk, vagy cseréljük.

Ára: Bevizsgálást igényel

EZ KELL NEKEM

Billentyűzet csere:

Laptop billentyűzet tisztítása, vagy a billentyűzet cseréje.

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Memória bővítés (RAM):

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM

Winchester (HDD) csere:

Ára: Ajánlat alapján

EZ KELL NEKEM