Pormentesítő tisztítás:

Mikor és miért érdemes a Notebook tisztítása?
Amikor azt tapasztalod, hogy a notebookod lelassul egyben nagyon hangos lesz és melegebb is a szokásosnál, akkor valószínűleg a hűtőventilátor már elég sok szöszt, port , piszkot szívott be a hűtőrendszer résein és ezek a szennyeződések eltömítették azt annyira, hogy már ne működjön hatékonyan a hűtő rendszer.
Ilyenkor nagyon fontos a Notebook tisztítása, mert folyamatos használata megfelelő hűtés nélkül komolyabb meghibásodáshoz vezethetnek vagy a Notebook teljes tönkremeneteléhez.

Hozd be szervizünkbe a Notebookodat, teljesen szétszedjük és megszabadítjuk az összes szennyeződéstől és a Notebook processzorának a kiszáradt hűtőpasztáját is cseréljük.

A tisztítást érdemes megcsinálni évente, vagy ha úgy érzed, hogy a környezetből az átlagosnál több szennyeződést szed össze a Notebook.

A Notebook Pormentesítő tisztítás Ára: 11.990 Ft
Sürgősségi Pormentesítő tisztítás Ára: 16.990 Ft

EZ KELL NEKEM

Szoftveres tisztítás/ Karbantartás / vírusirtás /:

Ellenőrizzük és helyreállítjuk az operációs rendszer (Windows) és egyéb szoftverekben keletkező rendellenes működéseket, megszűntetjük a lassulást, eltávolítjuk a működés közben keletkező ideiglenes fájlokat, szemetet, felkutatjuk és eltávolítjuk reklám, kém és vírus programokat, ezzel a teljes rendszer karbantartással elérjük, hogy a rendszer újra hiba nélkül működjön.

Érdemes maximum évente elvégezni a karbantartás, mert a karbantartás elmulasztásával akár sokkal nagyobb problémák is keletkezhetnek ami a rendszer teljes újra telepítéséhez vezethetnek.

A karbantartás Ára: 11.990 Ft
Sürgősségi karbantartás Ára: 16.990 Ft

EZ KELL NEKEM

Teljes Pormentesítő és Szoftveres tisztítás:

A fentebb említett két karbantartást egyszerre végezzük el a notebookon.

A teljes karbantartás Ára: 19.990 Ft

EZ KELL NEKEM