Rendszergazda szolgáltatás vállalkozások részére

Miért jó a kiszervezett rendszergazda szolgáltatás?
Szakmai tudás:

Egy kifejezetten a külsős rendszergazdai szolgáltatásra szakosodott szolgáltató szakmai stábja, mivel sok helyen, többféle rendszerben felmerülő hibákat kezel, ezért biztosan nagyobb rutinnal és tapasztalattal rendelkezik, mint amennyivel egy-két rendszergazda rendelkezhet.

Megfelelő technikai megoldások:

Elengedhetetlen egy cég mindennapi életéből a megfelelően kialakított, hiba nélkül működő informatikai rendszer. Alapos kivizsgálás után felmérjük cégének teljes hardver és szoftver igényét, utána pedig megvalósítjuk a legoptimálisabb megoldásokat. A további megfelelő működést, pedig helyszíni és távoli eléréses rendszerfelügyelettel biztosítjuk.

Költséghatékonyság és folyamatos (0-24) üzemeltetés:

Mi óra-, vagy fix havidíjért dolgozunk, nincsen más járulékos költség. Nincsen bérköltség, egyéb juttatások költsége. Nem lép fel többet a szabadság és betegszabadság által okozott kellemetlen probléma, hogy nincsen kihez fordulni hiba esetén. Sőt, örömmel tudatjuk Önnek, hogy cégünk igény szerint, 0-24 órás készenlétet is vállal. Az ilyen módon megtakarított jelentős összeggel nagyobb anyagi mozgásteret és biztonságot teremthet cégének, vagy tudatosan fordíthatja fejlesztésekre a nagyobb profit elérésének érdekében.

Rendszergazda szolgáltatásunk díjai:

rendszergazda szolgáltatásunkat már 6500 Ft / Hó összegtől kínáljuk, kérjen ajánlatot és egy személyes felmérés során megtaláljuk az önnnek és a cégének megfelelő szolgáltatás / ár konstrukciót.

Irodai Hálózat Kiépítés / Bővítés:
Teljes hálózati megoldásokat kínálunk:

Akár vezetékes (LAN), akár vezeték nélküli, úgynevezett WLAN hálózatok, telefonhálózatok kiépítését is vállaljuk. Ezen felül vállalunk helyi szerverek kialakítását is.

Cégünk olyan számítógép hálózatot kíván építeni vagy a meglévő hálózatát modernizálni és az ügyfelei részére, amely üzembiztos működést és hosszú élettartamot garantálva szolgálja ki egyedi igényeit, minőségi anyagok és eszközök használatával mindezt reális áron kínálva.

Teljeskörű Iroda Szolgáltatás:

Nem működik az irodai számítógép, nincs internet, nem lehet nyomtatni, vagy lehet csak kifogyott a festék? nincs papír, elromlott a tűzőgép, rengeteg időt rabol el a számítógépek javításának a leszervezése, elkell menni a "papír" boltba az irodába szükséges kellékekért?

Erre nyújt megoldást vállalkozásunk teljeskörű irodai szolgáltatása, minden informatikai és irodatechnikai problémáért, felmerülő igényért, csak egy szolgáltatót hív, minket és mi megoldjuk, megjavítjuk, kiszállítjuk amire szükség van.

REMÉLJÜK FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT ÉS HAMAROSAN ELÉGEDETT ÜGYFELEINK KÖZÉ SOROLHATJUK AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁT IS.
Belépés Webáruházunkba